Переселенка стала діловодом медичного університету

22.11.18, 10:00

Звільнення з роботи та переїзд з с. Макіївки Донецької області було для пані Тетяни поштовхом для пошуку нових можливостей. Спочатку самостійно шукала вакансії в базі даних центру зайнятості, ЗМІ та ресурсах мережі Інтернет, телефонувала роботодавцям. Проте роботи за спеціальністю з гідною заробітною платою, та ще й для внутрішньо переміщеної особи, не було.

У 2013 році переселенка закінчила Харківський національний університет «Юридична академію України імені Ярослава Мудрого» та здобула кваліфікацію «Юрист». У Тетяни вже був досвід роботи інспектором та продавцем непродовольчих товарів, однак маючи повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» шукала посаду саме за цим напрямком.

Для пришвидшення та активізації пошуку роботи пані Тетяна звернулась до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, адже Державна служба зайнятості завжди готова допомогти людям, які через важку ситуацію на Сході опинилися нині без роботи на новому місці проживання. Вже під час первинного прийому разом з безробітною було розроблено професійне резюме та розміщене на інтернет-порталі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості». Пані Тетяна відвідала семінари з пошуку роботи та питань зайнятості населення і, щоб впевнитися у правильності своїх кроків, пройшла тестування у фахівця з профорієнтації.

Під час наступного прийому у фахівця з працевлаштування, пані Тетяні було запропоновано звернутись до Донецького національного медичного університету для співбесіди за вакансією «фахівець з діловодства». Після успішної співбесіди з роботодавцем Тетяна знайшла омріяну роботу, а роботодавець – енергійного та цілеспрямованого працівника.

Владислава Рашевська, заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!