​Продуктивність сервісних центрів МВС в області збільшується.

12.01.19, 18:00

Минулий рік виявися досить насиченим в плані новин і нововведень. Головною новиною для жителів Кіровоградської області стала презентація першого сервісного центру МВС нового зразка. Зручність громадян в кропивницькому сервісному центрі МВС забезпечують технологічні нововведення – електронна черга, електронний інфобокс, планшет оцінки якості обслуговування. Також тут є дитячий куточок, буккросинг-полиця та паркувальні місця для відвідувачів центру.

На початку грудня за новими ставками акцизного податку працівниками оновленого сервісного центру МВС було проведено першу реєстрацію автомобіля ввезеного з-за кордону, з екологічним стандартом нижче «Євро-5».

Презентовано електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

На території області запрацював мобільний сервісний центр МВС. Жителі населених пунктів, де відсутні стаціонарні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ, не їздитимуть в обласні центри аби отримати відповідну послугу. До них приїде мобільний сервісний центр.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.

Послуги МCЦ МВС:

·реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

·заміна посвідчення водія;

·видача міжнародного посвідчення водія;

·прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Проводились екскурсії для дітей. В ході яких повторювали та перевіряли знання з ПДД на Онлайн тренажері.


Працівниками територіальних сервісних центрів в Кіровоградській було виявлено 11 транспортних засобів з підробленими номерами агрегатів. Встановлено одну особу яка перебувала в розшуку. Виявлено 5 викрадених транспортних засобів. Проведено 32155 реєстраційні операції. Експертами служби МВС було оглянуто 27135 транспортні засоби. Експертне дослідження пройшли 14387 ТЗ. Громадян пройшли підготовку кандидатів у водії в кількості 10986 осіб. Проведено 16100 теоретичних екзаменів. Проведено 19599 практичних екзаменів. Видано 17729 посвідчень водія. Вперше посвідчення водія отримали 8133 та 1764 після втрати. Обміняли 8732 посвідчення водія. Видано 116 міжнародних посвідчення водія. Видано 12522 довідки про несудимість. До місцевих бюджетів надійшло 5 964 772 грн.

Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на офіційній сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбуці, а за консультаціями звертайтеся за телефоном (044) 290-19-88. Адреси сервісних центрів МВС та відповіді на поширені питання стосовно їх послуг шукайте на сайті Головного сервісного центру МВС.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!