​Україна запустила глобальний флешмоб до Євробачення-2024

04.05.24, 14:04

Про старт глобального флешмобу із гештегом #WorldOnHerShoulders (#СвітНаЇїПлечах) повідомила організація BRAND UKRAINE.

Флешмоб — спільна ініціатива організації BRAND UKRAINE та Міністерства закордонних справ України. Він стартував у соціальних мережах цифрової екосистеми України Ukraine.ua Facebook, Instagram та LinkedIn, що сумарно охоплюють понад 3 млн читачів із усього світу, та став частиною більш широкої кампанії на підтримку участі України в Євробаченні-2024.

На флешмоб організаторів надихнули слова пісні “Teresa & Maria”, яку цьогоріч на сцені Євробачення виконають представниці України alyona alyona і Jerry Heil.

Флешмоб мав на меті не лише нагадати глобальній аудиторії про Україну, але й підкреслити силу та незламність жінок.

“Наша країна вийшла з глобальною ініціативою, що вкотре продемонструвала світові надзвичайно важливу роль жінок. Однією з наших ключових цілей було популяризувати образ українок, які не тільки вміють красиво співати, а ще й мають величезні силу, сміливість і жагу до перемоги.

Упродовж останніх десяти років наші жінки воюють і рятують життя на фронті, займаються волонтерством, створюють благодійні фонди, розвивають бізнеси, закривають мільйонні збори, піклуються про дітей, борються з болем утрати коханих і продовжують жити. Вони несуть цілий світ на своїх плечах, — пояснює Марія Липяцька, голова BRAND UKRAINE. — У пісні, яка представляє Україну на Євробаченні 2024, є рядок: “Що б там не було, світ на її плечах” (“No matter what, the world is on her shoulders”).

Ми прагнемо, щоб ці слова потрапили в серце кожного, хто їх почує, і щоб уся Україна, увесь світ, справді побачили й усвідомили складність викликів, які звичайні українки долають щодня”.

Флешмоб підтримують артисти, блогери, лідери думок і громадські діячі. Щоби стати його частиною, потрібно опублікувати на своїх сторінках у соціальних мережах розповідь і фото або відео жінки, чия історія вражає та надихає, із гештегом #СвітНаЇїПлечах (#WorldOnHerShoulders) та в супроводі пісні “Teresa & Maria”. Українців, які хочуть долучитися до флешмобу, організатори також закликають підтримувати українських виконавиць на Євробаченні та нагадувати іноземній аудиторії про нашу боротьбу, яка триває.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!