Онлайн забіг "Час бігти"

04.07.2020–05.07.2020
04.07.2020–05.07.2020

Коли краще бігати зранку чи ввечері? Якщо спитати Google, то отримаєте 525 000 варіантів за 0,47 секунд! Та навіщо той гугл, нам цікаві ваші відповіді, от і вигадали онлайн забіг «Час бігти».


Виходь на пробіжку в улюблений час: зранку (з 04.00 до 13.00), або ввечері (з 16.00 до 00.00), а ми порахуємо, кого в нашій біговій спільноті більше «Сов» чи «Жайворонків»? Хто швидше? Любителі вранішньої прохолоди чи поціновувачі заходів сонця. Обіцяємо після фінішу поділитись цікавою статистикою.

Ранкові пробіжки забезпечують гарний початок дня, а вечірні – чудовий спосіб розслабитись після важкого дня. Обирати тобі, а ми пропонуємо такі дистанції:

Ідеальні: 2 км – для першої пробіжки, 5 км – для універсальних бігунів, 10 км – для першої серйозної дистанції, 21 км – для заявки на марафон.

Щоб пробіжка принесла тобі задоволення, не забувай в літню пору спека може зіграти поганий жарт з тобою, тому: прислухайся до свого організму, не забувай пити кожні 20-30 хвилин, по можливості обирай маршрути в тіні, одягу має бути катастрофічно мало, не зайвим буде сонцезахисний крем.

І звісно приємності: кожного фінішера чекатиме унікальна медаль із сюрпризом. Бо насправді, тобі не потрібно обирати куди бігти до «Сов» чи «Жайворонків», ми віримо, що найкращий час для пробіжки – це зручний саме для тебе і наша медаль не дасть про це забути!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!