​Типажі зовнішності: Як ми зчитуємо людей і як люди зчитують нас?

13.05.2021
13.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Народна приказка каже, не суди по одежі — суди по розуму. Але дуже часто ми формуємо перше враженя про людину якраз опираючись на те, що ми бачимо - на зовнішність, одяг, колір волосся. Про типажі зовнішності, про психологічний портрет, про систему Кіббі і Ларсона розповість 13-го травня під час майстер-класу у Гончаренко центрі Араксія Хачатрян.


Араксія Хачатрян - психотерапевтка, яка працює за методом кататимно-імагінативної психотерапії. Має великий досвід роботи консультування і підготувала цікавий захід, який почнеться об 11.00. Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/nbETqE4 - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (11-12 травня).

З огляду на карантин, на тренінг ми запросимо тільки 15 осіб. Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 та беріть трубку, коли вам телефонують.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!