​Підтримуємо Збройні Сили України - збираємо скло!

19.09.2022–01.10.2022
19.09.2022–01.10.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Українці завжди полюбляли гарні скляні вироби, тож серванти у багатьох родинах заповнені білими та різнокольоровими бокалами, графинами і стаканами на будь-який смак.

Часи змінюються, і щоб отримувати задоволення від життя родині вистачає пари бокалів, двох-трьох стаканів, одного кувшину, а решта добра пилиться у шафці і сумує за теплими людськими долонями.

Щоб підтримати всеукраїнський збір коштів на антидронові рушниці, який започаткував нардеп Олексій Гончаренко, і допомогти Збройним Силам України нищити окупантів, освітньо-культурний простір “Кропивницький Гончаренко центр” запрошує городян та гостей міста подивитися вдома, або у батьків, друзів чи сусідів, яке скло - фужери, кувшини, рюмки, стакани, підноси, миски - роками не використовувалося, і принести їх та віддати на добру справу.

Протягом двох тижнів - з 19 по 30 вересня, - ви можете принести таке скло у Гончаренко центр за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, а у суботу, 1-го жовтня з 9.00 до 14.00 у центрі відбудеться ярмарок-продаж зібраного.

Всі виручені кошти від ярмарку буде спрямовано на купівлю антидронових рушниць. Це така зброя, яка допоможе нашим захисникам та захисницям краще бачити ворожі дрони і нищити їх. Вартість однієї рушниці - біля півмільйона гривень, - тому кожна копійка, виручена за тендітне скло буде наближати нас до омріяної цілі.

Весь скляний посуд, який не знайде господарів та господинь під час ярмарку, буде запропонований на розгляд Гуманітарному центру “Територія успіху”, що опікується переселенцям. А те, що не підійде для них, волонтери здадуть на повторну переробку.

“Найкраще у цій акції те, що у вартості виробництва скла велику частку складає вартість газу, який постачає наш сусід-агресор. Вартість газу зростає, тож, здаючи скло на переробку, ви ще більше допомагаєте Україні опиратися та перемагати, зупиняючи газовий терор рашистів”, - коментує директорка Гончаренко центру Вікторія Талашкевич.

За її словами, у рамках акції “Підтримуємо Збройні Сили України - збираємо скло!” в освітньо-культурному просторі “Кропивницький Гончаренко центр” відбудеться також серія майстер-класів та інших заходів (лекція, кінопоказ), присвячених склу. Слідкуйте за анонсами простору у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку - на другий поверх

Графік роботи у будні з 14.00 до 19.00, субота з 12.00 до 16.00, неділя - вихідний



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!