​Чим унікальний український суржик?!

24.09.2022
24.09.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Мова – це серце нації. Воно б’ється в її грудях, проживаючи усі почуття: радіє, боїться, ненавидить, плаче. Наша ментальність віддзеркалюється у мові. І чим глибше ми поглинаємо у різнобарв'я нашої мови, тим більш глибокою та красивою стає вона. Не існує нації без мови, не існує мови без нації. Але поруч з цим існує суржик.

Чим унікальний український суржик?! Про це пропонує поговорити вчителька української мови Наталія Червякова, котра переїхала до Кропивницького із міста Золоте, що на Луганщині. Там пані Наталя викладає у Золотівському професійному ліцеї, а у Кропивницькому проводить цікаві та захоплюючі лекторії, присвячені розмаїттю української мови.

Тож, записуйтесь на лекцію, котру пані Наталя проведе у суботу, 24 вересня в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" (початок лекції о 12.00, тривалість - півтори години). Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету -
https://cutt.ly/fCiqT5Y - і без нагадувань приходьте у вказаний день та час за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!