​Майбутнім редакторам – про тонкощі репродуктивного здоров’я

17.06.14, 14:30

Питання репродуктивного здоров’я – чи не найскладніша тема для журналіста і редактора. Занадто забагато замовчувань, міфів і хибних уявлень панує у царині того, що є неві’ємною складовою життя кожного. На жаль, часто не є виключенням і матеріали у засобах масової інформації.

Студенти Кіровоградського державного педагогічного університету спеціальності “Видавнича справа і редагування” навчались основам грамотної підготовки матеріалів щодо репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, обговорювали, яких міфів і неточностей треба уникати, готуючи ці матеріали. Майбутні редктори виконували інтерактивні вправи, дискутували, шукали відповіді на питання.

Семінар відбувся в рамках реалізації проекту “Здоров’я жінок Кіровоградщини, що його реалізує Кіровоградський прес-клуб у партнерстві з програмою “Здоров’я жінок України”. Програма «Здоров’я жінок України» – це п’ятирічна Програма (2011- 2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу.

Мета програми «Здоров’я жінок України» – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам.

Семінар пройшов у гостинних стінах "Студії на Дворцовій" - за підтримки креативної групи "Jane&Vika Creative Group"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!