​Що потрібно знати про репродуктивне здоров'я?!

11.12.14, 18:00

Якщо ви відповідально ставитесь до материнства і батьківства, хочете мати здорових і бажаних дітей, тоді для вас буде корисною інформація про основні аспекти репродуктивного здоров'я жінки і чоловіка, необхідні умови для його збереження, а також рекомендації фахівців, що містяться на сайті «Що потрібно знати про репродуктивне здоров'я»: reprohealth.info

Сайт розроблений фахівцями Благодійного Фонду «Здоров'я жінки і планування сім'ї» і охоплює широкий спектр тем і корисної інформації з питань репродуктивного здоров'я і прав, планування сім'ї, попередження небажаної вагітності та захворювань репродуктивної системи, статевого виховання підлітків та молоді, адже з юного віку кожен з нас починає вивчати своє тіло і спостерігати за поведінкою людини по відношенню до протилежної статі. Саме з цього і починається статеве виховання. Батько забирає мати з новонародженим братиком чи сестричкою з пологового будинку - ось вже перший приклад того, як розподіляються ролі в сім'ї.

Надання якісних послуг у сфері репродуктивного здоров'я в Україні і у нашій області неможливе без знання та застосування сучасних підходів, методик і технологій. Сайт reprohealth.info пропонує інформацію для фахівців, що працюють у сфері охорони репродуктивного здоров'я, планування сім'ї та статевої просвіти: це і дані останніх досліджень, і рекомендації, засновані на доказовій медицині, і національні клінічні протоколи.

Веб-портал reprohealth.info покликаний стати об'єднуючим інформаційним ресурсом з питань збереження репродуктивного здоров'я та репродуктивних прав. У першу чергу – для журналістів. Тож, ми віримо, що представлена на ньому інформація (докладна і в доступному форматі) буде цікавою та корисною і для підлітків та їхніх батьків, і для жінок та чоловіків репродуктивного віку, і для журналістів та фахівців із питань репродуктивного здоров'я, не кажучи вже про широке коло інтернет-користувачів незалежно від їх віку та професійної приналежності.

Портал структуровано за трьома тематичними блоками під загальною назвою "Що потрібно знати про репродуктивне здоров'я?": Адреса порталу: http://www.reprohealth.info Якщо у вас виникають додаткові питання, або вам потрібні коментарі фахівців з приводу репродуктивного здоров’я чи планування сім’ї, ви можете звернутися до організації "Турбота" (Ольга Гріднєва та Вікторія Талашкевич) через Facebook!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!