​До програми “Бонус Плюс” ПриватБанку придналась “Кав’ярня Куба”

23.09.14, 9:00

"Ми давні партнери програми “Бонус Плюс” ПриватБанку. Наша співпраця почалася з підключення першого кафе “Кав’ярня Куба”. Результати виявились блискучими, адже дякуючи програмі ми стали розвиватись. Ми не боялись дарувати бонуси нашим клієнтам, розуміючи, що вони повернуться до нас і витратять їх у нашому кафе. Сьогодні ми маємо мережу ресторанів та магазинів “Кав’ярня Куба”, а це п’ять закладів, - розповідає Роман Короленко, власник мережі “Кав’ярня Куба”. - Наші клієнти отримають приємні бонуси за кожен чек, а ми - безкоштовні дисконтні карти. Тепер нашим відвідувачам потрібно лише бути власником картки ПриватБанку, що зовсім легко та швидко. Всього за декілька хвилин, та ще й безкоштовно, її можна оформити у будь-якому відділенні і приєднатись до бонусної програми”.

Кожна філіжанка ароматної кави чи смаколики до неї принесуть її відвідувачам 5% від оплаченої суми на бонусний рахунок, при умові, що вони розрахуються за обране меню карткою ПриватБанку.

“Бонус Плюс”- це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

Зазвичай, всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси, у вигляді грошей, накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту Універсальна. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі (зайти в розділ “Меню”, потім “Перегляд балансу”, а далі “Бонус Плюс”). Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24 (через розділи “Меню”, “Виписки по картах”, “Бонусний рахунок”). Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

“Модернізований мобільний додаток "Бонус Плюс" зробить покупки в магазинах, які беруть участь у програмі, більш зручними і вигідними, - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми “Бонус Плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Досить лише безкоштовно завантажити додаток наiPhone іAndroidта мати можливість не тільки знаходити найближчі точки із програмою “Бонус Плюс”, але і відразу ж побачити суму бонусу, яку можна отримати за транзакцію. Крім того, користувачам сервісу буде доступна повна інформація про акції та спецпропозиції магазинів”.


Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайтіПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!