Два в одному: Кав'ярня-піцерія "Scorini" відкривається у Кіровограді

20.08.15, 17:30

На головній пішохідній вулиці Кіровограда з 21-го серпня починає працювати чудовий заклад сімейного формата, який поєднує два в одному - це кав'ярня-піцерія "Scorini". Це частина великої всеукраїнської родини закладів, що мають унікальний формат.

Тут відвідувачі зможуть не лише випити прекрасної кави зі свіжою випічкою, а й спробувати всією сім'єю широкий асортимент справжньої італійської піци, салатів, пасти та інших страв традиційної італійської кухні. І це ще не кажучи про суші!

Однією із особливостей закладу є дитячий куточок, а також чудові великі вікна, через які так зручно спостерігати за плином життя. Атмосфера в ресторані стильна, затишна і проста, але в той же час домашня, ніби в гостях у старих друзів, де все знайоме, а господарі завжди раді вам. Інтер'єр кав'ярні виконаний у приємних світло-зелених, білих та коричневих тонах.

На сьогодні в Україні саме піцерія-кав'ярня - чи не найпопулярніший формат закладу. Перше побачення, пропозиція руки і серця, дитячі дні народження, недільні обіди у сімейному колі, зустрічі з друзями та інші дати, які так хочеться зберегти в пам'яті на довго, заклад зробить щасливими і незабутніми.

Шеф-повар кіровоградського ресторану «Scorini» робить ставку на бездоганну якість продуктів, авторські й традиційні італійські рецепти. В меню представлені: італійська піца на тонкому тісті, легкі салати, паста. Заклад знаходиться у найпопулярнішому місці Кіровограда - на центральній пішохідній вулиці.

Для зручності гостей зал поділено на два сектори, саме тому веселий дитячий день народження, тиха сімейна вечеря або ж романтичне побачення пройде в затишній атмосфері комфорту. Тут кажуть: "У сім'ї «Scorini» ми поважаємо родинні традиції і започатковуємо нові разом з вами!"




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!