Кав'ярню-автобус хочуть відкрити у Кіровограді

07.07.16, 12:00

Студентка четвертого курсу Кіровоградського національного технічного університету Юлія Тютюник разом із товаришами вирішила відкрити у місті власниий бізнесу - щось унікальне, чого у Кіровограді ще ніколи не було, заклад нового зразка. Йдеться про кав'ярню - автобус "Studuck's".

- Якщо говорити точніше, то ідея цього проекта полягає у відкритті нової кав'ярні в середині переробленого автобуса. На цей проект нас надихнула любов до якісної кави та відсутності такого поруч з нашим університетом, - розповідає Юлія. За її словами, вранці студентам іноді дуже не вистачає чашечки бадьорого напою безпосередньо перед парами, так само як і місця, де можна після занять сісти і провести час із користю. Та й просто відпочити після важкого робочого дня зі своїми друзями.

- Як один з творців цього проекту, можу щиро сказати, що його реалізації ми дуже чекаємо. Звісно, ми шукаємо фінансування для цього старт-апу, а далі зможемо самостійно переобладнати автобус під кав'ярню, власними силами "потягнемо" таке підприємство, - впевнена Юлія. Наразі засновники старт-апу вже зуміли придбати основу для кав'ярні і потроху працюють у цьому напрямку. У цей проект, кожен з них вкладає душу.


- На жаль, все не може бути так гладко, як би хотілося. Нам довелося зіткнутися з низкою труднощів, найголовнішою з яких стала проблема в пошуку фінансів. Банки нам відмовилися допомогти через відсутність заставного майна, хоча ми розробили бізнес-план і всі необхідні деталі для створення кав'ярні, - розповідає Юлія. За її словами, загальна сума коштів, яка потрібна зараз, складає біля 70 000 гривень.

Будь-яка частина від цієї суми - це продовження ремонтних робіт, закупівля обладнання, підписання договорів з постачальниками. На даний момент кожен може долучитися фінансово до створення кав'ярні-автобусу - через систему спільнокошту (збір коштів на цікаву справу). Телефон - +380990477683 - Юлія. Електронна пошта: jtyutyunik@yahoo.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!