Світловодчани піклуються про здоров'я і отримують бонуси

29.01.15, 10:00

Мережа аптек ТОВ “Ескулап”, що у м.Світловодську, стали ще одним партнером ПриватБанку, приєднавшись до програми “Бонус Плюс”.

"Я довго сумнівався, чи підключатись до програми лояльності “Бонус Плюс” ПриватБанку, - ділиться враженнями власник мережі Лев Брагінський. - Спочатку я вирішив поспостерігати за своїми сусідами-конкурентами, чи дійсно ця програма працює і приносить прибутки. Дивлячись, як ця програма постійно розвивається та набирає обертів, всі мої сумніви залишились позаду. Я зрозумів, що бізнес потребує постійних нововведень, удосконалень, а таку можливість своїм клієнтам надає лише ПриватБанк, який є прикладом сучасного ведення бізнесу”.

Низькі ціни на товар та додатковий бонус за кожну покупку приваблюють клієнтів, збільшуючи клієнтопоток, і відповідно товарообіг. Відтепер всі клієнти цих аптек отримають на свій бонусний рахунок 1% від суми покупки, розрахувавшись за обраний товар карткою ПриватБанку, яка стала і дисконтною карткою цього магазину.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

Зазвичай всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси у вигляді грошей накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту “Універсальна”. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі. Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24. Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

“Вийшла нова версія мобільного додатку “Бонус Плюс” для Android і IOS. Тепер Ви завжди можете дізнатися найближчі до Вас точки - партнери "Бонус Плюс" і отримати бонуси за покупку при оплаті карткою ПриватБанку, - розповідає Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - За допомогою цього додатку можна не тільки знайти найближчі магазини із програмою “Бонус Плюс”, але і відразу ж побачити суму бонусу, яку можна отримати за покупку. Крім того, користувачам сервісу буде доступна повна інформація про акції та спецпропозиції магазинів. Додаток доступний всім власникам пластикових карток ПриватБанку і завантажується безкоштовно на iPhone і Android”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!