Змагання зі Street Workout

27.04.2013
27.04.2013

Street workout
Street workout
Street workout (укр. Вуличне тренування) це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні площадки в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі. Людина яка займається воркаутом називається не інакше як воркаутер.

У Кіровограді від минулого року всі, хто займається workout, отримали чудову нагоду робити це у гарних умовах, адже на Набережній річки Інгул - поблизу факультету фізичного виховання КДПУ ім. Винниченко, було відкрито майданчик для занять фізичною культурою на свіжому повітрі.Знаряддя для цього майданчика було виготовлено засудженими на державному підприємстві Кіровоградської виправної колонії (№6) у форматі співпраці з обласною державною адміністрацією.

Тож, у неділю 27-го квітня об 11.00 на набережній відбудуться змагання! Приходьте :-) Буде двоє учасників з шоу "Україна має талант-5" - це SLS Родіон Плетенко (FREEDOM FEELING) та Роман Андрющенко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!