Прем’єра чекає на кіровоградців у Ляльковому театрі

20.07.2013
20.07.2013

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок завершує 74-й театральний сезон новою виставою за п’єсою пітерського драматурга Михайла Супоніна «Бука».


Це – інтерактивна казка-гра для дітей, у якій юні глядачі беруть безпосередню участь, допомагаючи героям вирішувати різноманітні проблемні ситуації, що торкаються дружніх стосунків і взаємодопомоги.


Головний персонаж, маленький зайчик Бука, ні з ким не хоче товаришувати. Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у загрозливе становище і розуміє, що лише друзі можуть його врятувати. 


Працюють над виставою в ролі режисерів-постановників актриси театру - заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Евеліна Новопашена. 


Художник-постановник, Оксана Шарій, запропонувала оригінальне рішення сценографії, якого ще ніколи не було у театрі: і ляльки, і увесь реквізит офактурюється кольоровим плетінням. Окрім того, у виставі втілено багато цікавих акторських і режисерських знахідок.


Музичне оформлення здійснює Володимир Бабіюк. Ролі виконують молоді актори: Інна Кущ, Крістіна Стогодюк і Максим Борисов.


Прем’єра відбудеться 20 липня та в останню неділю місяця, на закриття сезону. Лялькарі впевнені, що нова постановка обов’язково сподобається кожному глядачеві від 3 до 103 років, і запрошують усіх мешканців та гостей міста на зустріч із гарною казкою.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!