Кіноклуб "Екран" запрошує!

13.11.2013–14.11.2013
13.11.2013–14.11.2013

Для поціновувачів кіно нагадуємо, що в бібліотеці імені Чижевського постійно працює кіноклуб, вхід за читацькими квитками - вільний.

До вашої уваги 13 листопада о 15.00 в кіноклубі відбудеться показ фільму «Там, де тече ріка», режисера Роберта Рефорда,1992, 123 хв.

Батько двох братів, що живуть у величних горах Монтани, напередодні Першої світової війни  виховував обох синів у дусі біблійних заповідей. Але брати виросли зовсім несхожими один на одного. Старший Норман мріє побачити світ і стати професором літератури. Молодший Пол вважає за краще ходити по барах, грати в карти і готовий все життя провести в рідній Монтані. Єдине, що об'єднує братів - пристрасть до рибного лову «на мушку». За іронією долі, в цій справі вітряний Пол набагато перевершує свого серйозного старшого брата...

14-го листопада о 15.00  в кіноклубі відбудеться показ фільму «Изгой», режисера Роберта Земекиса,  2000. Фільм триває 143 хв.

Чак Ноланд, інспектор служби доставки FedEx, що відповідає за морське сполучення, в результаті авіакатастрофи опиняється один на безлюдному острові, де проводить 4 роки. Це час стає для нього періодом осмислення всього прожитого життя. Герою Тома Хенкса, Чаку Ноланду, доводиться пройти важкі фізичні та психологічні випробування, щоб вижити і залишитися самим собою. Зрештою, він на плоту йде в море, де через кілька днів його підбирає корабель. Його відновлюють на роботі, але дівчина, що вважала його загиблим вже встигла побудувати сім’ю без нього…

Вхід на заходи – вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!