Відкриваючи Україну: Седнів

14.11.2013

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує 14 листопада в Екологічний центр, де о 13.00  відбудеться презентація фотовиставки Гліба Цуканова «Відкриваючи Україну: Седнів». 

Юний фотоаматор побував у багатьох унікальних містах України. Це настільки вразило уяву хлопчика, що він вирішив поділитися своїми спостереженнями у вигляді світлин.  Гліб започаткував цикл фотовиставок “Відкриваючи Україну”. Це  вже друга персональна фотовиставка,  яка відкривається в екологічному центрі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського.  Перша виставка познайомила відвідувачів з унікальним містом Вилкове,  відомим як “Українська Венеція”.

В новій експозиції представлено понад 20 світлин: осінні  пейзажі,  архітектурні цікавинки, побутові замальовки – і все це із одного невеличкого куточка у Чернігівській області – селища Седнів.  
У цьому стародавньому містечку, розташованому за 25 кілометрів від Чернігова, панує якась особлива, чарівна, по-дитячому казкова атмосфера. Століттями гордий Седнів надійно зберігає свої секрети і легенди. Але варто тільки захотіти – і завіса таємниці прочиниться...

Тож юний мандрівник через мистецтво фотографії дає можливість відвідувачам фотовиставки познайомитись з цим чудовим містечком. 
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію, яка працюватиме з 14 листопада до 2 грудня 2013 року без вихідних. Вхід  - вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!