Зустріч із Василем Даценком і священний лабіринт під Кіровоградом

23.11.2013
23.11.2013

За 15 км від Кіровограда, в селі Гаївка стоїть курган, про існування якого мало хто знає. На вершині колись був вівтар, до якого вів священний лабіринт. Внаслідок переорювання це все могло би бути зрівняно з землею. Василь Даценко фактично зусиллями своєї родини врятував курган від небуття.

Василь закінчив наш Педуніверситет. Багато хто пам’ятає його як активного громадського діяча. Протедесять років тому, захопившись книжками Мегре, переїхав до села, працює вчителем.

Сім’я Даценків живе у власному „просторі любові“. Вони на практиці втілили ідею тайожної пророчиці Анастасії про те, що родина повинна мати гектар землі, на якому будує своє родове обістя, таку собі самовідновлювану маленьку екосистему. Василь дозволяє рослинам рости там, де вони самі схочуть. Для нього немає шкідників, кожна жива істота, включаючи комарів і колорадського жука, корисна. Те, що дає город, родині вистачає на весь рік. На столі вегетаріанські, але свіжі навіть узимку продукти.

Усамітнене життя спонукало дослідити своє власне я. Так Василь зізнається, що практикує очищення енергії власного роду. Це дозволило йому позбутись від хвороб і навіть допомагати іншим.

Зустріч із цими непересічними людьми, Василем Даценком і його дружиною Ганною, буде надзвичайно цікавою для кожного, хто шукає альтернативних шляхів життя у природі, прагне створити міцну, щасливу родину, і просто для всіх цікавих і небайдужих. Приходьте!

Субота, м. Кіровоград, вул. Острівська, 2, корп. 2, офіс 8, початок о 13.00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!