Відкриття Інтернет-центру у бібліотеці

18.12.2013
18.12.2013
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

У середу, 18 грудня 2013 року о 13.00 в Кіровоградській обласній  бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка (вул. Декабристів 6/15), відбудеться відкриття Інтернет-центру в рамках проекту «З Інтернетом в успішне доросле життя» за підтримки програми «Бібліоміст».

В програмі заходу: відкриття Інтернет-центру; виступи партнерів та учасників проекту; флеш-моб; он-лайн привітання від партнерів бібліотеки – Вологодської обласної юнацької бібліотеки ім.В.Тендрякова; майстер-клас «Графічні можливості програми Microsoft Word».

Учасники заходу: Представники Кіровоградського обласного  інституту післядипломної педагогічної освіти ім. В. Сухомлинського; Центру психології «Альта»; Кіровоградського обласного центру зайнятості.  Дирекція та мешканці Кіровоградського міського соціального гуртожитку для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування; діти - вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами».

Про проект:   Проект «З Інтернетом в успішне доросле життя» отримав перемогу у 4-му раунді конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг на основі безкоштовного доступу до Інтернету», що організувала програма «Бібліоміст». Метою проекту є соціальна адаптація дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в суспільстві за допомогою інтернет – курсів. Нажаль, соціальні гуртожитки, в яких мешкає молодь, не обладнані комп’ютерною технікою та не мають стаціонарного доступу до мережі Інтернет. В рамках проекту створено комфортний, безкоштовний Інтернет-центр в якому молоді з соціальних гуртожитків не лише навчиться основам комп’ютерної грамотності, безпечному використанню Інтернету в навчанні та житті, але й пройде ряд психологічних тренінгів та отримає навички з пошуку роботи.

Додаткову інформацію Ви можете отримати: тел./факс 22-74-45 Савенко Лариса Миколаївна, директор бібліотеки, тел.: 22-66-01, 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна, 095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!