Робимо разом «Валентинку-магніт»

09.02.2014
09.02.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Студія творчого настрою «фАРТ» та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошують усіх бажаючих на  чергове заняття студії, якщо Ви любите гарні речі виготовленні  власноруч, мрієте навчитися створювати щось неординарне, дарувати друзям  унікальні подарунки  та сувеніри.

Саме цьому Ви навчитесь на засіданнях студії,  де на Вас чекатимуть приємні сюрпризи, нові друзі, позитивні враження! Засідання студії відбуватимуться кожної неділі місяця  з 12.00 до 15.00. Інформацію стосовно тематики  кожного наступного засідання та  матеріалів, необхідних для роботи,  Ви можете  отримати на сайті бібліотеки lib.kr.ua або в фойє бібліотеки. Можливо,  саме  у нас розпочнеться
Ваше велике захоплення мистецтвом hand-made! Заняття  в студії БЕЗКОШТОВНІ для всіх  користувачів бібліотеки!

Наступне засідання клубу відбудеться 9 лютого 2014 року о 12.00. Робимо разом «Валентинку-магніт»!  Валентинка — маленькі в італьні листівки у вигляді сердечок,  з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони. Як правило, даруються на День святого Валентина. Традиційний колір валентинки — червоний або рожевий. Найчастіше роблять власноруч, щоб показати силу кохання тій людині, для якої валентинка і виготовляється.

Кожному відвідувачу при собі мати: картон -1 аркуш;  кавові зерна; мотузку або шпагат (до 1 м.);  ножиці; клей; маленький магніт.
Стрічки,  стрази, бусинки  (якщо є в наявності).

Телефон для довідок: 22-66-01 Наша адреса: вул. Декабристів 6/15



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!