Майстер-клас від Ірини Кудревич

13.02.2014

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує у четвер , 13 лютого о 14.00 у Відділ мистецтв, де відбудеться майстер-клас відомого майстра клаптикового шитва Ірини Кудревич «Техніка акварель» у стилі печворк.

Печворк - це особливий вид рукоділля, при якому з клаптиків тканини різної форми і фактури зшивається цілbq виріб. Це можуть бути як прості за формою речі - ковдри, скатертини, серветки, фіранки, так і сумки, декоративні панно і навіть одяг. Майстриням давно відомий цей стиль, який у важкі часи виручав наших прабабусь, які з старого одягу і обрізків тканини створювали нові гарні речі. На якийсь час цей народний промисел був забутий, але знову повернувся в наше життя вже як хобі і напрям сучасної моди. Якщо ви дивитеся покази модного одягу від знаменитих дизайнерів, то, напевно, звернули увагу, що багато з них нерідко звертаються до цієї техніки для створення своїх шедеврів.

Роботи виконані в техніці «Акварель» нагадують справжні картини, вони легкі для сприйняття, з тонким переходом кольорів, ніби їх намалював художник на цільному полотні. Але насправді це мистецтво «малювання» тканиною. Запрошуємо всіх навчитись створювати картини в техніці печворк власноруч. З собою візьміть: тканина з квітковим малюнком (6-8 видів, по 3 шматочка кожного з них), розмір 5х5; - нитки, голки, ножиці. Вхід на заходи - вільний! Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Ірини Кудревич  - техніка акварель
Ірини Кудревич - техніка акварель




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!