Пишіть листи

14.03.2014–31.03.2014
14.03.2014–31.03.2014

Оголошено обласний конкурс творів епістолярного жанру серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів “Пам'ять наших сердець”, який триватиме по 30 квітня 2014 року.

Конкурс проводиться у рамках Всеукраїнської естафети пам'яті “Слава визволителям України”, обласної естафети пам'яті та акції “Зірка пам’яті”, з метою вшанування пам'яті полеглих у боротьбі за визволення території Кіровоградської області від фашистських загарбників. Конкурс проводиться у два етапи.

Перший етап Конкурсу − місцевий (конкурси в районах та містах Знам'янці, Кіровограді, Олександрії, Світловодську) проводиться до 31 березня 2014 року. Другий етап – фінальний, на якому розглядатимуться твори, що посіли перше місце в місцевих конкурсах області. Він триватиме з 01 по 30 квітня 2014 року.

Підведення підсумків та оголошення переможців конкурсу проводяться до Дня Перемоги (9 травня 2014 року).

Учасниками Конкурсу є школярі загальноосвітніх навчальних закладів віком від 10 до 17 років, які мають надіслати власні конкурсні твори на адресу журі, а саме: для учасників І етапу Конкурсу - адреса відповідної місцевої ради; для учасників ІІ етапу обласного конкурсу - Кіровоградська обласна рада, площа Кірова, 1, м.Кіровоград, 25022. 

Конверт має бути “Пріоритетний” з позначкою “Конкурс”, який можна запитувати в будь-якому відділенні зв'язку Кіровоградської області.

Конкурсний твір оформляється у формі власноруч написаного листа учаснику Великої Вітчизняної війни 1941-1945 роки, обсягом до 800 слів.

Твір має містити такі елементи: адреса адресата (може бути вигаданою); вітання; зміст листа, пов'язаний із подіями Великої Вітчизняної війни, визволенням території Кіровоградської області від фашистських загарбників; закінчення (наприклад: З повагою, З любов’ю, З найкращими побажаннями тощо); підпис.

Учасник Конкурсу разом із твором має надіслати: копію свідоцтва про народження або паспорта; копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (власного чи одного з батьків), підписану згоду на обробку персональних даних; домашню адресу; назву та адресу навчального закладу (школи), клас (група), де навчається; номер телефону (власний чи одного з батьків); своє фото (9 см х 12 см).

Останній термін відправлення конкурсного твору на вказану адресу – 31 березня 2014 року, що має підтвердити відбиток календарного штемпеля на конверті, отриманому журі.

Переможці  другого етапу Конкурсу отримають грошові винагороди:

І місце – 1000 грн;

ІІ місце – 700 грн;

ІІІ місце – 500 грн.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!