Антикризова економіка регіону: Круглий стіл

03.04.2014
03.04.2014

Кіровоградців запрошують до участі в круглому столі «Антикризова економіка регіону», який є продовженням обговорення теми «Шляхи виходу регіону з системної кризи».

Весь світ передчуває нове сповзання в кризу. Причому приходить розуміння, що це буде не друга хвиля попередньої кризи, а нова криза. Хоча економіка ще не зовсім відновилась від попередньої. Ніколи не було таким повільним економічне відновлення. Ніколи не було такого надзвичайно високого рівня безробіття в посткризовий період. Ніколи не було таких непривабливих стимулів до інновацій і нових технологій. Ніколи не було такої масштабної боргової кризи.

Сьогодні, на фоні обвалу національної валюти і зменшення купівельної спроможності громадян, йде урізання соцвидатків, різко скорочується рівень соцпідтримки населення. Люди не можуть заробити на гідне життя, забезпечити свій завтрашній день. Тому зростають протестні настрої у суспільстві.

Сьогодення диктує необхідність нової моделі суспільства, особливо в її соціально-економічному секторі. А починати треба з антикризових заходів і залучення широких верств населення до самоорганізації та самодопомоги, створення так званої соціально-економічної «подушки безпеки» для населення, формування народного контролю за всіма соціально вагомими процесами в суспільстві, переорієнтацію з політики та залучення активної молоді до соціально-економічних перетворень у громаді та суспільстві.

Виходячи з цього, круглий стіл має мету: пошуки шляхів та механізмів створення антикризової економіки регіону та забезпечення соціально-економічного захисту населення, виявлення досвіту подолання кризових явищ та залучення фахівців до співпраці.

Круглий стіл відбудеться 3 квітня о 15-30 в малому залі Федерації профспілок Кіровоградської області за адресою: вул. Преображенська, 4 (2 поверх). Початок реєстрації учасників о 15-00.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!