​Черкащани розкажуть кіровоградцям, як творити майбутнє

11.04.2014
11.04.2014

У п'ятницю, 11 квітня об 10.00 у Кіровоградському обласному «Інформаційно-ресурсному центрі» відбудеться прес-конференція (вул. Дзержинського 53-а, І поверх обласної державної адміністрації).


Відбудеться оголошення старту проекту «3 D вибори. Динаміка. Досвідченість. Довіра», що реалізується в рамках програми «Молодь творить майбутнє» громадської організації Коаліції молодіжних громадських організацій Черкаської області «Молода Черкащина» та за сприяння Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Під час прес-конференції відбудеться презентація молодіжної мережі «Творці майбутнього», місією якої є об’єднання та виховання політично активних громадян, незалежно від політичних вподобань, для створення системи обміну досвідом та співпраці з метою збільшення впливу молоді на політичне життя країни та розвиток громадянського суспільства.

Проектом заплановано проведення вибіркового незалежного анкетування щодо визначення кількості позитивно налаштованої молоді до участі у голосуванні на президентських виборах 2014р. та серії тренінгів на тему: «Молодь та президентські вибори 2014 року».

Заходи мають привернути увагу студентської молоді до виборчого процесу та до важливості їхньої участі у президентських виборах 2014р., підвищити відсоток голосів, що забезпечить проведення прозорих, демократичних, відкритих виборів на Кіровоградщини. Додаткова інформація за тел. 32-16-62, 0669141303, пише Гречка http://gre4ka.info



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!