Готуймося – літо не за горами!

23.04.2014
23.04.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

У середу 23 квітня 2014 року в Кіровоградський обласній бібліотеці для юнацтва ім. О.М.Бойченка відкриється справжня резиденція літа! Саме тут, із 17.00 до 21.00 пройде бібліоніч «Книгою призначена зустріч: літо не за горами!».

Якщо Вам не вистачає позитивних вражень, Ви втомилися від прохолодної погоди та просто мрієте про гарний відпочинок – тоді Вам саме до нас! Ми гарантуємо – тепла та надзвичайних емоцій вистачить на всіх!!!

Ви мрієте про подорожі та цікаві мандрівки? Саме на Вас чекають в локації «Туроператор». Тут Ви знайдете безліч цікавої інформації про літній відпочинок в Україні та за її межами. Вам розкажуть про можливості навчання та роботи за кордоном. Ви не лише отримаєте вичерпну інформацію про туристичні можливості Кіровоградщини (зелений туризм, туристичні маршрути та пам’ятки), але й зможете стати учасником безкоштовної екскурсії вечірнім містом.

Якщо Ви – екстримал або ж турист з великим чи малим стажем – запрошуємо Вас до «Скаутського табору бібліотечних розваг». Туристичні майстер-класи, спортивні змагання, пісні під гітару, польові навчання та кухня – це лише маленька частинка розваг, що на Вас чекають.

Завжди потрібно пам’ятати: гарний відпочинок – це безпечний відпочинок. Про це подбають в локації «Територія безпеки» - майстер класи з техніки безпеки та правила надання першої медичної допомоги, наочні демонстрації та спілкування з фахівцями МЧС. Ваша безпека – наша поміч!

Не забули ми й про любителів мистецтва hand-made. Локація «Море ідей» запрошує до спільної творчості. Тут діятимуть виставки творчих робіт, майстер класи, відбуватимуться літні дефіле – тож Ви обов’язково знайдете собі заняття до душі.
Інтелектуалів та книгоманів чекають у затишному «Воок-салоні». Тут Вам запропонують безліч цікавих книжкових виставок-інсталяцій, вікторин, тестувань, а також персональні консультації з читання та новинки книжкових полиць.

Усіх сюрпризів не перелічити – оберіть розвагу на свій смак!

Тож встановіть нагадування на телефоні! Поширте інформацію в соцмережах, попередьте друзів і знайомих! Хапайте фотоапарат і обов’язково завітайте 23 квітня до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка. Повірте – Вам буде про що згадати влітку! За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01
Адреса: вул. Декабристів 6\15.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!