В Кіровограді відбудеться «Парад сердечної краси»

04.05.2014

У неділю 4 травня о 13:00 в Кіровограді відбудеться «Парад сердечної краси». Дівчата в весільних та просто довгих сукнях, разом з чоловіками в костюмах та дітьми, урочистою ходою пройдуть від площі Героїв Майдану до ТРК «Копілка». Після ходи в Дендропарку біля «Колеса огляду» сформують живе серце. Далі на учасників та гостей чекають розважальна програма, приємні подарунки та фотосесії. Діток будуть розважати аніматори.

Як повідомляє Першій електронній волонтер акції Євгенія: «Бажаючі долучитись до благодійності зможуть пожертвувати кошти в спеціальні скриньки». До участі запрошуються дівчата та хлопці будь-якого віку. ДРЕС-КОД: дівчатам – весільна або довга сукня, хлопцям – класичний костюм або сорочка та брюки. Парад проводиться Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» спільно з Корпорацією «XXI століття» в рамках IX благодійної акції «Я хочу бачити життя» для допомоги дітям з вадами зору.

Заявки для участі в заході можна подати телефонами:
095 318 51 29 Євгенія
050 979 92 20 Марія
066 754 89 97 Олександра



Комментарии

0z0n ivanovich 4 май 2014 20:07
0
Как раз вовремя, в стране траур, а у нас парад, тупо как то....
Ответить
Вікторія Талашкевич 5 май 2014 12:50
0
Парад планировался заранее, как и многие другие мероприятия в этот день. То, что у нас руководство страны тупит и не может защитить граждан, и то, что на дорогах страны каждый день (!) гибнут сотни людей, не говоря уже о тех, кто умирает из-за отсутствия лекарств, потому что государство их не покупает, не значит, что надо выполнять указ президента и грустить\держать траур по его указке. Каждый выражает горе так, как считает нужым
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!