Дитячий балаган

01.06.2014, 14:00–17:00
01.06.2014, 14:00–17:00
Ковалевский парк
Кировоград

Щороку 1 червня, у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей і традиційно цього дня для маленьких кіровоградців готується цікава програма, де вони мають змогу розважитися, позмагатися, проявити свої таланти та навчитися чомусь новому.

“Дитячий балаган” – таку назву матиме цьогорічне видовищне святкове дійство для дітей та підлітків, яке розпочнеться саме 1 червня о 14.00 у Ковалівському парку та на Театральній площі.

На учасників свята чекають приємні сюрпризи: велика кількість різноманітних виставок декоративно – ужиткового мистецтва з одночасними майстер – класами, яскраві виступи зразкових хореографічних колективів “Аеліта”, “Вікторія”, “Надія” з обов’язковим майстер – класом від улюбленця кіровоградців Олександра Лещенка та його Імперії мистецтв “Форсайт”.
Юні художники готують виставити на суд громадськості свої роботи, а шанувальники художнього мистецтва матимуть змогу взяти участь у пленері на території Ковалівського парку. Буде де помірятися силами і юним спортсменам: для них у спортивному містечку запропонують цікаві естафети, змагання та показові виступи кращих спортсменів обласного центру.
А ще будьте готові взяти участь у караоке, кінопробах, літературному серпантині, готуйтеся гучними оплесками підтримати феєричні виступи наших брейкдансерів і скейтбордистів. Справжнім вінцем свята стане великий концерт, підготовлений власне самою дітворою – “Світ барвистий, веселковий”.
Буде у свята і своя родзинка. Вперше кіровоградським дітям у доступній ігровій формі розкажуть про особливості їхніх майбутніх професій. Багато таємниць зможуть відкрити для себе майбутні кулінари, електрики, візажисти, пожежники і … навіть, інспектори ДАІ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!