Безкоштовний майстер-клас від Михайла Вінницького

25.06.2014
25.06.2014

У середу 25 червня о 14.00 у Кіровограді (міська рада, 4 поверх - аудиторія 426) відбудеться зустріч бізнес-спільноти регіону із Михайлом Винницьким, викладачем Києво-Могилянської бізнес-школи, автором однієї з найбільш яскравих програм kmbs «Школа управління продажем», консультує провідні українські компанії з питань управління продажем, серед його клієнтів такі компанії як Автек, Asbis, КЗЕСУ, Євроіндекс, Росава,ПриватБанк,Дельта-Банк, Siemens, AXA, SI BIS LLC, Danfoss Україна, Bonduelle central europe kft та інші.

Коли продажі ростуть, все що потрібно, це управляти воронкою продажів, вимірюючи її ефективність на кожному етапі. Сьогодні ринок змінюється, клієнт не реагує, продажі зупинились - необхідні нові підходи. Коли продажі падають, єдине, що може вам допомогти - це стосунки з клієнтами, партнерами, співробітниками. Маркетинг стає менш ефективним, ніж продажі. І виходить, що в період кризи - перемагають відносини. Що необхідно змінити в теперішніх умовах на ринку, щоб утримати продажі і вийти на новий рівень роботи?

Ключові питання дискусії:
які кроки необхідно вжити, щоб утримати продажі;
скільки і як платити продавцям в умовах падіння ринку;
як побудувати довіру між співробітниками і орієнтувати їх на результат;
як навчити співробітників перестати «продавати» знижку і почати продавати цінність.

Дата: 25 червня, середа. Реєстрація о 14.00, початок о 15.00, - на четвертому поверсі міської ради (аудиторія 426), вхід - через центральний вхід. Для того, щоб відвідати подію потрібно: 1. Займати управлінську посаду або бути власником компанії; 2. Пройти онлайн-реєстрацію. У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь за телефоном: [044] 490 6635, [050] 921 82 42, [096] 698 86 57.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!