Круглий стіл за участі журналістів із Західної України

30.07.2014

У середу, 30 липня о 15.00 у Кіровограді відбудеться круглий стіл на тему "Висвітлення подій Євромайдану та АТО у 2013-2014 рр. у медіа різних регіонів України: відмінності та уроки" - за участі журналістів із західних регіонів України, який організовує та проводить міжнародна громадська організація «Інтерньюз Україна» у рамках проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном».


- Такі міжрегіональні обміни журналістів між півднем/сходом та заходом України мають на меті сприяти діалогу між регіонами, а також розумінню контексту роботи одних та інших, що є особливо важливим на сьогодні, - переконана виконавчий директор Міжнародної громадської організації Інтерньюз Україна Наталя Педченко.

Круглий стіл почнеться о 15.00 за адресою вул. Дворцова, 12 - у Студії, на першому поверсі. До участі запрошуються кіровоградські журналісти, громадські та політичні діячі. Для детальнішої інформації, будь ласка, звертайтесь до Вікторії Талашкевич – партнера даного проекту МГО «Інтерньюз Україна» за тел. +38 (050) 321 39 19.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!