​Художній вернісаж – до Дня міста

20.09.2014

У суботу, 20-го вересня протягом дня у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12 – з нагоди Дня міста Кіровоград, - триватиме художній вернісаж. До участі у ньому запрошені митці, художні салони і галереї, майстри ужитково-декоративного мистецтва та представники арт-студій нашого міста.

З ініціативи творчої групи «Jane&Vika» на вернісажі представлять свої роботи та візьмуть участь художня галерея «Єлисаветград», салон-магазин «Колір Сонця», вчителі та вихованці Художньої школи імені Осьмьоркіна, а також майстри арт-студії «Теплий дім». Буде презентовано на вернісажі і патріотичні сувеніри та подарунки від магазину «Офіс-Майстер», а також експозицію від Кіровоградського обласного художнього музею. Візьмуть участь у вернісажі і майстрині студії «Мир Креатива», тож очікуйте на сувеніри hand-made!

Під час вернісажу буде також презентовано проект «Частинка миру» - у його рамках студенти Кіровоградського педагогічного університету імені Володимира Винниченка запрошують всіх бажаючих зробити заявки та придбати розписані вручну футболки із патріотичною символікою. Кошти, виручені за футболки, будуть передані до ініціативи «Армія SOS Кіровоград», розповідає один із натхненників проекту Ольга Макаревич.

Тож, не пропустіть - у суботу, 20-го вересня протягом дня у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12 – Художній вернісаж з нагоди Дня міста. Вільний вхід, гарний настрій, арт-програма!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!