Фестиваль настільних ігор "Вільний стіл"

20.09.2014

З нагоди Дня міста у Кіровограді у суботу 20-го вересня відбудеться вже другий у нашому місті Фестиваль настільних ігор. Він почнеться о 15.00 у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12 і триватиме за підтримки депутата Кіровоградської міської ради Олександра Шамардіна. Організатори заходу запрошують кіровоградців як принести свої улюблені настільні ігри, так і зіграти у ті розваги, що будуть запропоновані на столах у дворику.

У що будемо грати? У все цікаве, починаючи «Монополій», «Magic: The gathering», «Munchkin» та «Jenga» і закінчуючи такими іграми як «Rummy», «Dobblo», «Коронація» та інші. Затишна атмосфера дворику, а також можливість зіграти як за столами, так і просто на асфальті (беріть з собою коврики та каремати!) – запорука приємного вечора у гарній компанії у рідному місті.

Цього разу на кожну гру буде виділено окремий столик, тому, якщо хочете запропонувати щось оригінальне і принести свою гру, подавайте заявку - фестиваль координує Олексій Дуванов. Також буде листок реєстрації, офіційне відкриття та призи, завдяи підтримці фестивалю депутатом Олександром Шамардіним. Тож, приходьте пограти, приводьте друзів, приносьте свої улюблені ігри – діліться хобі із новими знайомими! Нагадаємо, початок – у суботу, 20-го вересня о 15.00 у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12 (неподалік від театру ім. Кропивницького – навпроти СБУ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!