Таємниці лялькового світу

14.10.2014–14.11.2014
14.10.2014–14.11.2014

14 жовтня о 14.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація персональної виставки авторської ляльки Наталії Кравченко “Таємниці лялькового світу”.

Авторську ляльку складно назвати просто іграшкою або сувеніром. Митець вкладає у свій витвір максимум талантів: тут він і скульптор, і художник, і модельєр, і перукар, і режисер, що ретельно вимальовує характер і долю майбутнього персонажа.

Наталія Кравченко дарує нам можливість насолоджуватись дивовижним авторським підходом, ансамблем стилю та витонченості у створенні неповторних образів ляльок. Відкриття виставки співпадає з християнським святом Покрови, коли земля покривалася снігом. Це свято знаменувало собою завершення хліборобського циклу робіт. Це була найблагодатніша пора для весільних гулянь, початку вечорниць. Тож на цій виставці ляльки, а саме: весільні пари, козак-залицяльник є центральними фігурами, пов’язаними з цим святом. На виставці також представлені: королівська родина, українські та східні красуні, шоколадниця, балерини та багато інших робіт, а їх близько 30. Вони надихають і заспокоюють, підтримують і просто створюють навколо себе ауру гарного настрою.

Якщо ви захоплюєтеся ляльками, їх оригінальним та вишуканим вбранням, то ця експозиція - для вас.

Виставка працює щодня, протягом місяця у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського (ІІ поверх). Адреса: м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24

Вхід - вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!