​«Garage Sale» у Дворику на Дворцовій

19.10.2014

Захід пройде 19 жовтня в Дворику Студії на Дворцовій 12. Мета заходу зібрати кошти на закупівлю зимового одягу для 3-го полку спецпризначення. Ініціатором заходу виступає волонтер Олексій Титов при підтримці творчої групи "Jane&Vika". У чому полягає суть заходу Ми запрошуємо всіх громадян виставити на продаж свої особисті речі, предмети інтер’єру, дитячі речі, hand-made вироби, домашню випічку та солодощі. Впевнені, що в кожному домі є речі, які власнику вже не потрібні, але вони можуть зацікавити інших.

Взагалі, вважаємо, що дуже символічно, що річ, яка господарю вже не цікава, може допомогти зігріти наших солдатів. Власник може продавати свої речі особисто. А може довірити цю роботу організаторам. Потрібно лише принести речі в гарному стані та виставити ціну, за яку вам не шкода її продати.

Також запрошуємо до участі кав’ярні, ресторани, салони краси, спортзали т.д. Що може продавати підприємець? Сертифікати на свої послуги, товари, їжу, напої. Гроші від продажу також підуть на благочинність. Але підприємець матиме змогу прорекламувати свій товар чи послугу. В програмі заходу звісно ж будуть виступи творчих колективів та мастер-класи. Регістрація для участі в заході обов’язкова! Для регістрації та за додатковими питаннями звертайтесь до Гиленко Катерини – 099 208 03 16



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!