День кави у Кіровограді

25.10.2014
25.10.2014

Починаєте ранок із горнятка кави?! Любите цей смачний напій і все, що з ними пов'язано?! Хочете більше знати про каву і спробувати, як її готують у різних кав'ярнях Кіровограда?! Прагнете придбати зерна кави найкращого гатунку із перших рук?! Тоді завітайте у свою улюблену кав'ярню, або відвідайте нове цікаве місце - у День кави, який Кіровоград відзначатиме в останню суботу жовтня – 25-го числа. До участі у фестивалі, ідею якого подав Віктор Душак (Dva Coffee) творча група «Jane&Vika» запросила кіровоградські кав’ярні – зі своїми напоями, із випічкою, із цікавою інформацією та якісною продукцією, - а також всіх, хто має відношення до кави!!

Що? Де? Коли?
З 8.00 ранку і увесь день діє акція «1+1» у кав’ярні « CoffeeLife» - купуйте один кавовий напій і ще один отримуйте у подарунок! Адреса: провул. Центральний, 3. Також, починаючи з 8.30 і увесь день робіть власноруч латте-арт у кафе «ЧайКоффский». Тут діятиме виставка-продаж виробів із кави і можна буде придбати листівку ручної роботи, намальовану кавою! Адреса: вул. 50 років Жовтня, 22-б (перший поверх ТЦ «Плазма»).

Ще один учасник дня кави – мережа кав’ярень « Філіжанка», - починаючи з 9.00 продає еспресо та американо увесь день по 1 грн., і також на всі кавові напої – знижка 50%. Адреса: вул. Дворцова, 1 (це біля філармонії) і вул. вул. Дворцова, 27 (там, де кавове крісло). Тут, до речі, у новій «Філіжанці», буде з 12.00 до 14.00 фото-сесія біля « Кавового крісла» у капелюшках і шалях.

Кавове крісло та Ольга Лапіна :-)
Кавове крісло та Ольга Лапіна :-)
Також о 9.00 почнеться смачна кавова лотерея та майстер-клас по латте-арт у кав’ярні « Мокко» (вул. Дворцова, 30\36) – це триватиме до 11.00. Потім о 12.00 тут же, в «Мокко» буде майстер-клас для діток з малювання кавою :-)

Трохи раніше того ж дня – об 11.00, - завітайте у кав’ярню « Dva Coffee» - там протягом кількох годин будуть майстер-класи по приготуванню кави у джезві, а також альтернативними методами, буде капінг (дегустація кави), а о 14.00 – майстер-клас по малюванню кавою від Артема Дубовика. Адреса: вул. Дворцова, 35\29.

Паралельно, - з 11.00 до 12.00 - спробуйте (безкоштовно!) на вибір - каву по-східному, еспресо або американо у кафе «Львівська Майстерня Шоколаду» (адреса: вул. Дворцова, 16\7).

О 13.00 почнеться майстер-шоу візажиста Олени Фоменко на тему «Макіяж зі смаком шоколаду» у кафе « Марракеш» (вул. Дворцова, 12). Там триватиме виставка-продаж сувенірів із зерен кави від студії « Мир Креатива», а о 14.00 майстриня Варвара Діордієва навчить всіх бажаючих робити магніти із кавових зерен».

Приблизно о 14.30 почнеться cолодкий кулінарний майстер-клас від Галини Артеменко-Тимко у кафе «Dva Coffee» (вул. Дворцова, 35\29) – вона вчитиме пекти брауні, а ввечері – о 19.30 повертайтеся до кафе «Мокко» і дивіться фільм «Чарлі та Шоколадна фабрика». Гарного всім суботнього дня!

Програма Дня кави
Програма Дня кави



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!