Тренінги для батьків дітей з особливими потребами

03.11.2014–05.11.2014
03.11.2014–05.11.2014

Шановні кіровоградці! З понеділка по середу (3-5 листопада) у комунальному закладі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради» за адресою вул. Бєляева,72 (район школи №13) відбудься тренінги для батьків дітей з особливими потребами, які проведе психолог, корекційний педагог-дефектолог, Голова Київської МГО "ДЕЛЬФІН", колишній співробітник ООН, а ще за сумісництвом мама особливої дитини Альона Скрипко.

У рамках національної комунікаційної компанії "Діти як діти" слухачам запропонують два дуже цікавих тренінгів. Перший тренінг пройде у понеділок 3 листопада і називатиметься він "Я+Я"(4 години). Під час тренінгу батьків навчать зміцнювати самоцінність і посилювати внутрішній ресурс, познайомлять зі своєю глибинною силою; та навчать виявляти приховані ресурси та з'єднуватися з ними. Другий тренінг - " Щасливе батьківство" буде проходить 4 и 5 листопада по 3 години. Батьків навчать, як допомагати своїм особливим діткам та отримувати задоволення від життя (сімейна арт-терапія, нейрогімнастика та ін). Початок тренінгів о 9:30.

Організатори тренінгів комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів Кіровської районної у м. Кіровограді ради» та Кіровоградська обласна громадська організація інвалідів "Народна академія творчості". Партнери - готель "Єлисаветград" та ресторан "SteakHouse". За довідками звертайтеся за тел. 34 63 36 Анна Заботкіна, 0950373660 Ельміра Небесна"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!