​Тиждень національних культур «Степова веселка»

03.12.2014–05.12.2014
03.12.2014–05.12.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О. М. Бойченка запрошує протягом тижня – до 5 грудня – на Тиждень національних культур «Степова веселка». В рамках Тижня проходитимуть різнопланові заходи, зустрічі, будуть оформлені книжкові виставки присвячені темі національного розмаїття Кіровоградщини.

Також у Відділі бібліографічно-інформаційних послуг та краєзнавства буде оформлено книжкову виставку «Національні культури Кіровоградщини». А третього грудня о 15.00 працівники відділу абонемента проведуть зустріч з азербайджанською спільнотою «Там, де сходиться захід і схід». На Кіровоградщині проживають представники 98 національностей і народностей. Азейбарджанські товариства беруть активну участь у громадському житті, виступають провідниками відродження і розвитку їх культури, традицій, культурно-мистецьких надбань.

У четвер, 4-го грудня працівники відділу популяризації книги проведуть болгарський день «Не ставлячи собі кордонів» спільно з Кіровоградською обласною громадською організацієюоб'єднання болгар «Нашите Хора». У рамках заходу виступатимуть учасники Євроклубу «Єдність» гімназії № 9, які розкажуть про Болгарію, її традиції, звичаї й обряди. Учасники колективу «Перлинка» представлять народні хореографічні композиції.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!