Журфікс, присвячений дошкільній освіті

06.12.2014

У Кіровограді працює чимало студій раннього розвитку дитини - кожна успішно використовує ті чи інші практики, методики, взаємодіє і з дітьми, і з дорослими. Тож, виникла ідея зібрати на неформальну зустріч - спілкування, чай-каву, - представників та керівників студій, що працюють у сегменті дошкільної освіти (з дітьми віком до 6-7 років).

Зустріч пройде у суботу
6 грудня у Студії на вулиці Дворцовій, 12. Планується, що під час журфіксу його учасники поділяться досвідом роботи, обговорять сучасні тенденції та методики виховання і розвитку дитини. Планується, що участь у журфіксі візьме Світлана Ненова (м. Одеса), валеолог, педагог-новатор школи раннього розвитку, представник Міжнародної організації «Освіта нового тисячоліття». Організатори плануют, що такі журфікси стануть постійними.


Участь - безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож реєструйтеся до участі, пропонуйте теми для обговорення. Запрошуються люди, що працюють у сфері дошкільної освіти Кіровоградщини. Журфікс (фр. Jour fixe - фіксований день) - це певний день, призначений для регулярного прийому гостей. На журфікс приїжджали без запрошення. У ряді європейських країн під поняттям журфікс розуміють взаємоузгоджене, фіксоване і повторюване місце (і час) зустрічі членів невеликої групи. У діловому світі під цим розуміється, в основному, обговорення чи розмова з певної теми.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!