Зустріч із Олександром Теплих та Аліною Шевченко

25.02.2015
25.02.2015
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

У середу 25 лютого з 18.00 до 20.00 обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує на творчу зустріч з організаторами проекту «Акустична п’ятниця» Олександром Теплих та Аліною Шевченко. Дует Олександр Теплих та Аліна Шевченко є знаним в Кіровограді. Вони неодноразово виступали в культурно-розважальних закладах та дарували свою творчість перехожим на вулицях рідного міста.

Нещодавно Олександр та Аліна здобули перемогу в «Битві музикантів», що проводилась в галереї «Єлисаветград». В рамках зустрічі усі бажаючи не лише зможуть поспілкуватися з талановитими музикантами, але й почують чудові пісні у їх виконанні. В програмі концерту авторські пісні та пісні відомих музикантів, таких як «Океан Ельзи», «Плач Єремії», «Скрябін», «Sokolovskiy», «Один в каное», Сергій Бабкін та інші. В рамках концерту лунатимуть інструментальні соло на гітарі, піаніно та барабані. Гість заходу – Вітя Тейп, який порадує глядачів власним співом та творчістю.

Також цього вечора в бібліотеці на Вас чекатимуть й інші цікаві розваги. Відділ абонементу презентуватиме виставку нової літератури «Зупинися на хвилинку – подивися на новинку», де будуть представлені усі нові надходження літератури бібліотеки. Ексклюзивна фотостудія від фотографа Сергій Таровіка. Тут кожен бажаючий зможе отримати незвичне фото від професіонала. Тема фотосесії – сюрприз вечора, тож не прогавте можливість отримати оригінальне фото на згадку. Для найактивніших у відділ мистецтв працюватимуть настільні та рухливі ігри. А працівники відділу бібліографії та краєзнавства запропонують глядачам цікаву гру-пазл. Відділ сприяння технічній творчості молоді запросить усіх бажаючих на майстер-клас з патріотичного арт-розпису. В рамках заходу діятимуть спеціальні знижки на запис до бібліотеки.

Усі заходи є абсолютно безкоштовними для користувачів бібліотеки, тож не сидіть вдома, беріть друзів та знайомих і обовязково завітайте до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка: тел. 0954712767 Букач Тетяна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0669457664 Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. Адреса: вул. Декабристів 6\15.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!