​Запрошуємо приєднатись до національного суботника!

16.05.2015
16.05.2015

Шановне панство! Запрошуємо всіх вас і ваші видання приєднатися до міжнародної громадської ініціативи ПриватБанку – проведення 16 травня 2015 року національного суботника під девізом «Зробимо країну зеленою!».

ПриватБанк проводить суботники вже понад 15 років. Минулого року ця ініціатива – зустріти весну чистими та зеленими парками, скверами, улюбленими місцями відпочинку жителів міста – стала національною і навіть вийшла на міжнародний рівень. У суботнику взяли участь понад 150 тисяч чоловік в Україні, Росії, Грузії, Латвії, Португалії, Іспанії та інших країнах. Сьогодні банк пропонує всім ЗМІ приєднатися до нашого починання та оголосити 16 травня «зеленим» днем в Україні та у Кіровограді.

Ви можете оголосити про проведення власної акції або свого суботника, місця якого підкажуть глядачі або читачі. Співробітники та клієнти ПриватБанку обов’язково відгукнуться на участь у суботнику, організованому ЗМІ – ви гарантовано отримаєте декілька тисяч учасників у вашій акції. Ви можете розказати про суботник банку, запросивши усіх жителів міста зробити своє місто більш чистим і зеленим. Ви та ваші глядачі, читачі можуть підказати нам, де проведення такої «зеленої» акції найпотрібніше.

ПриватБанк чекає на суботнику всіх вас, ваших друзів, знайомих – адже це чудова можливість зробити гарну справу своєму місту та його жителям. Усі організації та підприємства, що візьмуть участь у проведенні суботника, будуть зазначені на спеціальнiй сторiнцi суботника у соцмережах. Тут же ви можете запропонувати свої місця для проведення суботника, отримати інформацію про місця проведення акції у вашому місті, всі необхідні інформаційні та промо-матеріали. Всю необхідну інформацію щодо участі в акції ви можете отримати у регіональному прес-офісі ПриватБанку за телефоном 380506860821 або електронною поштою presski@privatbank.ua

У «зеленому» суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо вiдвiдати сайт суботника nasubotnyk.com.ua, звернутися до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати на номер 3700.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!