Веселі вихідні у Дендропарку

18.07.2015–19.07.2015
18.07.2015–19.07.2015
Дендропарк
Кировоград, проспект Правды, 28

У суботу-неділю 18-19 липня у Дендропарку буде багато цікавого! Зокрема, у суботу 18-го липня о 14.00 почнеться дитяча ігрова програма, а о 18.30 - четвертий відбірковий тур проекту "Караоке у Дендропарку"! Того ж дня 20.30 на сцені виступить справжня зірка сучасного шоу-бізнесу - переможниця телепроекту гранд-караоке шоу «Співай, як Зірка» на телеканалі «Україна» Ірина Островська.

У неділю
19-го липня завітайте святкування Дня Нептуна! Дендропарк запрошує своїх маленьких відвідувачів на грандіозне морське святкування. На юних кіровоградців очікують справжні водяні баталії та вражаюча розважальна програма. Приходьте з будь-якими власними джерелами для обливання водою! Це можуть бути: водяні пістолети, помпи, пляшки і навіть відра! Початок свята о 14:00.

Ввечері ж приходьте
на концерт від переможців "Битви танцювальних Стилів"! На головній сцені із танцювальною програмою з’являться переможці «Битви Танцювальних Стилів», представники колективу «Клубу спортивного танцю «Олімп». Вишукана пластика, артистизм та незабутні постановки, - ось цим Ви зможете насолодитись (початок о 19:00).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!