Україна - Вірменія: На відстані кроку

24.07.2015–26.07.2015
24.07.2015–26.07.2015

24 липня (п’ятниця) о 15.00 у відділі абонемента обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського відбудеться урочисте відкриття інформаційного стенду книг вірменської культури, а також інформаційних матеріалів про діяльність громадської організації Спілки вірменів України в Кіровоградській області, яка, власне, є ініціатором відкриття.

Відтепер кожен кіровоградець може взяти додому книги про історію, культуру, мистецтво Вірменії, художню літературу і ближче познайомитися з цією країною. Ось чи знали ви, наприклад, що вірмени перші прийняли християнство, що вони винайшли найдавніший хліб (лаваш) і найстаріший у світі винний завод знаходиться у Вірменії, що український поет Павло Тичина досконало знав вірменську мову, чимало переклав з вірменської на українську і товаришував з багатьма вірменськими поетами.

Це лише небагато фактів, більше можна дізнатися з книг, які Спілка вірменів України в Кіровоградській області передала обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського. Чим більше ми знатимемо про наших співкраян, тим більш толерантними ми будемо один з одним, тим міцнішою буде наша громада. Отже, запрошуємо всіх кіровоградців на відкриття інформаційного стенду. Вхід – вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!