Тренінг для внутрішньо переміщених осіб «Від ідеї до успіху!»

03.08.2015–06.08.2015
03.08.2015–06.08.2015

Громадська організація «Територія успіху» запрошує на тренінг «Від ідеї до успіху!» запрошує активістів з числа внутрішньо переміщених осіб з АР Крим, Луганської та Донецької областей, які проживають на території Кіровоградської області взяти участь у тренінгах , які будуть проходити у м. Кіровограді 03-04 серпня 2015 р та м.Олександрія05-06 серпня 2015р.

Мета тренінгу: допомогти людям, які, незважаючи на складні життєві обставини, прагнуть досягти успіху у житті, залишаються вірними собі та своїм мріям допомогти цим людям в особистому розвитку та започаткуванні власного бізнесу(власної справи).

Протягом двох днів учасники тренінгу отримають знання про організаційно-правові та фінансові аспекти приватного підприємництва(про порядок реєстрації, правила ведення бізнесу ,систему оподаткування та звітності),основи маркетингу, отримають практичні навики з розробки бізнес плану. З числа учасників тренінгів, на конкурсних засадах будуть відібрані найбільш цікаві бізнес -ідеї, які отримають фінансовий та методичний супровід для втілення вжиття свого бізнес плану.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету учасника до 29.07.2015 року Детальна програма та місце проведення семінару-тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам та учасницям. Проведення даного заходу стало можливим за фінансової підтримки Міжнародної Організації з Міграції та уряду Канади За довідками про участь у тренінгу можна звертатись до Дуднік Інги Вячеславівни к.т. 0509756917 , 0522 -32-26-59 електронна адреса tertoriy@i.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!