Агро ТЕСТ-ДРАЙВ 2015

06.08.2015
06.08.2015

"Агро ТЕСТ-ДРАЙВ 2015" це наймаштабній День Поля в Україні! Очікується 1200 участників, 110 одиниць сільгосптехніки, 45 всесвітньо відомих заводів-виробників, 300 сортів та гібридів, "Демо-полігон" на 40 га демонстраційних посівів сг культур, а ще "Тест-драйв" техніки в полі та випробування позашляховиків Volkswagen та Toyota на "Off-road арені".

Високий рівень цього популярного заходу, що став уже традиційним, підтверджує участь у ньому 45 провідних всесвітньо відомих виробників сільськогосподарської техніки, вантажних авто, посівного матеріалу та засобів захисту рослин. На 48 га постійно діючого агрополігону буде представлено 110 одиниць техніки, 300 гібридів та сортів посівного матеріалу. Окрім того, Ви матимете унікальну можливість особисто ознайомитись з 26 елітними сортами канадської сої Prograin. У рамках цього заходу у Вас буде можливість ближче придивитися до різних технологій обробітку грунту, вирощування та захисту сільськогосподарських культур.

Також Ви наочно побачите, як працюють у полі новинки ґрунтообробної і посівної техніки, самохідні та причіпні оприскувачі, трактори та комбайни, телескопічні навантажувачі та спеціально розроблені для аграріїв України вантажні автомобілі MAN. Одночасно будуть проходити тематичні заходи від заводів-виробників СГ-техніки, посівного матеріалу та засобів захисту рослин. Передбачено проведення практичних консультацій з експертами в галузі земельних питань, оподаткування, ціноутворення та збуту продукції.

На «Агро Тест-Драйв 2015» у Вас буде можливість випробувати разом з нами сучасні аграрні технології та обрати найкращі для вашого господарства. На закінчення заходу для всіх гостей Дня поля передбачена цікава розважальна програма. ВХІД ВІЛЬНИЙ за умови попередньої реєстрації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!