Дискусія "Як Україні виграти боротьбу за інвестиції"

02.10.2015
02.10.2015

Захід проходитиме в рамках найбільшого триденного аграрного форуму "АгроЕкспо-2015" і буде присвячений обговоренню пріоритетних векторів для пожвавлення інвестиційної активності в аграрному секторі економіки. Нині в Україні діє 12 законодавчих актів, що регулюють інвестиційну діяльність. Але навіть такий вагомий перелік не сприяє збільшенню інвестицій в економіку. Тому, в Федерації роботодавців України, разом із провідними експертами та науковцями підготували і пропонують прийняти пакет законопроектів, в яких чітко визначені стимули для приходу та роботи інвестора в Україні. Тепер разом із представниками найбільших сільгоспвиробників в Україні, бізнесом та місцевою владою Кіровоградської області ми спільно знайдемо і представимо шляхи, які дозволять країні, і, зокрема, АПК виграти боротьбу за інвестиції та стати виробничим центром Європи.

Теми, які також будуть нами обговорюватися: ■ Що Україна може запропонувати інвесторам для розвитку сільгоспмашинобудування ■ Перспективи розвитку глибинної переробки в аграрному секторі України ■ Інвестиції для відродження українського скотарства ■ Наскільки професійні кадри в аграрному секторі України здатні освоїти інвестиції в АПК _________________________________________________________________________

З питань акредитації ЗМІ звертайтесь за тел. (044) 251-70-48, 095 334 19 00 або відправляйте запит на press@fru.org.ua

Сам форум “АгроЕкспо-2015”, в рамках якого ми будемо проводити тематичну дискусію, вже розпочав свою роботу. На кілька днів географічний центр України став центром ділової активності, де більше 400 провідних вітчизняних та іноземних компаній аграрного сектору зі Східної і Західної Європи представляють свою продукцію. Більше 7 га площі під відкритим небом і у критому павільйоні, полігон для демонстрації техніки площею 6 га – такі масштаби цьогорічного форуму "АгроЕкспо".

Виставка матиме високий представницький статус. За три дні роботи її відвідають Президент України, вище керівництво Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, губернатор Кіровоградської області, мер м. Кіровоград. Серед найбільших українських компаній аграрного сектору, що братимуть участь у виставці: "Väderstad", "АМАКО", "Versatile-Україна", "Zeppelin", "Атритех", "Ландтех", "HORSCH Україна", ЛЕМКЕН-Україна, "Торговий дім "Агроальянс", "Гомсільмаш", "Харківський тракторний завод", "УПЕК", Херсонський машинобудівний завод, "Білоцерківмаз", "Червона зірка", Європейська аграрна компанія, "Алєко", "Велес Агро". В рамках Форуму "АгроЕкспо-2015".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!