Яку воду п'ють на Новомиколаївці?!

05.11.2015
05.11.2015

Сьогодні, 5-го листопада о 12.00 активісти екологічного клубу «Флора», що діє при Кіровоградській школі №3 за підтримки КМО ВЕГО «Мама – 86» проведуть інформаційно-просвітницький захід з елементами перфомансу, присвячений якості колодязної води мікрорайону Новомиколаївка.

Протягом двох років активісти організації проводили моніторинг якості води з найпопулярнішої криниці на Новомиколаївці, що знаходиться на розі вулиць Ленінградської і Сакко і Ванцетті. Жителі прилеглих вулиць вважають воду питною і активно користуються нею як альтернативою води з під крану. Але результати дослідження якості цієї води, які проводили кілька спеціалізованих лабораторій в ході незалежного моніторингу якості питної води у м. Кіровограді на замовлення КМО ВЕГО «МАМА-86».

Активісти екологічного клубу «Флора», мають на меті розповісти місцевим жителям про те, яку воду вони насправді споживають, які речовини в ній містяться і які можуть бути негативні наслідки для здоров’я від її вживання.

Захід відбудеться у актовій залі школи №3 (вул.Авіаційна, 64) Участь у з ньому візьмуть учні школи №3, жителі мікрорайону Новомиколаївка, представники Льотної Академії та ВАТ М’ясокомбінату «Ятрань».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!