Безкоштовний тренінг для родин внутрішньо переміщених осіб

08.11.2015
08.11.2015
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

8 листопада об 11.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (вул. Декабристів 6/15), в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», відбудеться тренінг «Соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах життя» для другої групи учасників проекту. (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні.)

До участі запрошуємо родини внутрішньо переміщених осіб разом з дітьми. В програмі тренінгу заплановані цікаві вправи та тестування спрямовані на подолання стресових ситуацій, негативних емоцій та виховання толерантного ставлення до оточуючих. Для дітей учасників тренінгу буде організовано майстер-клас з торцювання та перегляд мультфільмів.

Вікторія Вагжанова, тренер та директор регіонального благодійного фонду «Відкрита Україна» проведе цикл інформаційних сесій та обговорень, щодо подолання стресових ситуацій, надасть корисну інформацію, щодо пристосування до нових умов життя. Арт-терапевт Лариса Новосьолова проведе з учасниками тренінгу тест Люшера та індивідуальні діагностики з колористики. Це дозволить визначити достовірний психологічний стан учасників, в якому вони перебувають нині, адже ці тести не містять жодного питання, а відповідь на запитання дається підсвідомо.

Участь у тренінзі є безкоштовною. Попередній запис на тренінг за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.

«Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!