Конкурс постерів «100% щасливих взаємин»

20.11.2015
20.11.2015

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» оголошує конкурс тематичних електронних постерів «100% щасливих взаємин». Мета конкурсу: дати можливість підліткам та молодим людям заявити про своє бачення здорових та щасливих взаємин, де присутня повага до бажань та прав, а також турбота про здоров'я та життя коханої людини.

До участі у конкурсі запрошуються підлітки віком 15-18 років.

Умови конкурсу: Технічні вимоги до робіт:
Постер, що подається на конкурс, має мати роздільну здатність не менше 1280 пікселів по довгій стороні.

Заявка, що додається до конкурсної роботи, має включати наступу інформацію: - Назва роботи. - Коментарі до роботи (не більш 300 слів). - Прізвище та ім’я автора чи авторки. - Контактний телефон / e-mail. - Місто / організація.

Під час підготовки до конкурсу, учасники та учасниці можуть скористатися додатковими інформаційними ресурсами: • teensLIVE • Що потрібно знати про репродуктивне здоров’я


На конкурс не приймаються роботи, які містять зображення насильства, дискримінації, сексизму.

Порядок проведення конкурсу - Конкурс триває з 13 жовтня до 20 листопада 2015 року. - Конкурсні роботи приймаються до 24.00 20 листопада 2015 року за електронною адресою slobodian@rhr.org.ua з поміткою «Конкурс постерів». - Підведення підсумків – до 27 листопада 2015 року. - Оголошення результатів – 30 листопада 2015 року

Оцінка конкурсних робіт: Переможців конкурсу буде визначати Конкурсна комісія, до складу якої запрошено експертів, що займаються питаннями репродуктивного здоров'я та репродуктивних прав підлітків та молоді. Представлені на конкурс роботи будуть оцінюватися за наступними критеріями: - відповідність зображення та тексту тематиці конкурсу, зокрема таким питанням як: o правила, що допомагають будувати здорові та щасливі взаємини; o здоров’я закоханих, як гарантія щасливих стосунків; o право на захист від небажаних знаків уваги, зазіхань та насильства; o право на повну та достовірну інформацію про статевий розвиток, стосунки, як їх покращити тощо; o уміння виявляти та запобігати ризикованим ситуаціям; o куди звертатися за підтримкою для збереження гармонійних взаємин (наприклад, до психолога у Клініки, дружні до молоді) тощо. - унікальність, креативність; – естетичні якості роботи; – оригінальність ідеї.

Відзначення переможців конкурсу: Переможців конкурсу тематичних постерів буде відзначено дипломами та цінними призами. Авторство та використання конкурсних робіт Кращі конкурсні роботи буде використано для інформаційно-просвітницької діяльності Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» із зазначенням імен авторів, без виплати авторської винагороди представлених робіт. За додатковою інформацією просимо звертатися до організаторів конкурсу: БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» тел. (044) 596 50 88 (99) або (066) 713 03 11, (068) 776 05 54. e-mail: slobodian@rhr.org.ua контактна особа - Слободян Тетяна.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!