Круглий стіл «Реалізація стратегії регіонального розвитку в Кіровоградській області: проблеми, досягнення та перспективи»

25.11.2015
25.11.2015
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

25 листопада 2015 року о 12:30 в Кіровоградському прес-клубі, що за адресою м. Кіровоград, вул. 50 років Жовтня 1А, відбудеться круглий стіл «Реалізація стратегії регіонального розвитку в Кіровоградській області: проблеми, досягнення та перспективи». Організатором круглого столу є НРГО «Прес-клуб реформ». Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з НРГО «Прес-клуб реформ» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.



Під час заходу громадські активісти обговорять результати дослідження процесу реалізації Стратегії регіонального розвитку Кіровоградської області, що його презентуватиме експерт Асоціації регіональних аналітичних центрів Ольга Гріднєва та залучення громадськості до формування Стратегії і її виконання, а також проектів, що включені до плану виконання Стратегії.


До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.

Контактна інформація: Ольга Гріднєва – 050 471 65 16, olga@gridneva.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!