Зустріч-презентація із номінантами на премію Євгена Маланюка

16.12.2015
16.12.2015
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

У вівторок, 16 грудня о 14.00 у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться зустріч-презентація із письменниками – номінантами на здобуття обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка. Метою заходу є популяризація та знайомство молоді з письменниками Кіровоградщини, розширення знань про талановитих особистостей рідного краю.

Щорічно, до дня народження Євгена Маланюка – українського поета, культуролога та літературного критика, на Кіровоградщині, відбувається нагородження обласною літературною премією літераторів, які народилися, проживають або тривалий час працювали на території Кіровоградської області. Автору твору-переможця надається звання „Лауреат обласної літературної премії імені Євгена Маланюка”, вручаються диплом установленого зразка, нагрудний знак лауреата, почесна відзнака обласної ради й обласної державної адміністрації — скульптура „Степовий орел” та грошова частина премії.

Користувачі бібліотеки зможуть познайомитися з письменниками – номінантами на здобуття обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка. У номінації «Поезія»: Шпирко Оксана Леонідівна — за книгу "Та, що чекала вітрила". У номінації "Літературознавство та публіцистика": Михида Людмила Миколаївна – за книгу "Іван Багряний: таємниці творчої лабораторії. Мала проза". У номінації "Проза (у тому числі драматичні твори і переклади)": Чорноіван Олексій Петрович – за книгу "Гуляйпільська застава" (роман в п'яти томах). За додатковою інформацією звертайтеся: 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності. Адреса проведення заходу - вул. Декабристів 6\15. Сайт бібліотеки: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!