Благодійний Новорічний Бал

24.12.2015
24.12.2015
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

У п"ятницю, 24-го грудня у Кіровоградській обласній філармонії - Новорічний благодійний бал! Кожен, завітавши на захід, зможе сам стати Чарівником або Чарівницею і здійснити дитячу мрію…


Мрії дітей мають здійснюватись, особливо в Новий Рік та Різдво – під ялинкою дитинка має знаходити те, про що дуже-дуже мріяла. І ми з Вами, небайдужі люди, не можемо допустити, щоб діти, які вже ніколи не зможуть розраховувати на підтримку та допомогу батька, про яких піклується тільки мати, яка не в змозі задовольнити потреби більші, ніж елементарні, щоб ці діти, залишились без різдвяних подарунків, розчарувались в житті та припинили вірити в різдвяні дива.

Кожен з нас, завітавши на Благодійний Новорічний Бал, може сам стати Чарівником або Чарівницею і здійснити дитячу мрію… Наприклад, 13-річного Ярослава, с села в Кіровоградському районі , чий тато Роман, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, посмертно… , не встиг подарувати синові , якій серйозно захоплюється біологією, справжній мікроскоп. Можливо за допомогою цього мікроскопу Ярослав зробить відкриття для всього людства. Чи мрію хлопчика Євгена, який в свої 15 років вже має репутацію справжнього майстра і йому вкрай необхідні столярні інструменти. Чи 8-річної Анечки, яка мріє знайти під ялинкою матеріали для творчості, щоб розвивати своє захоплення – робити прикраси з різних матеріалів. Чи семирічного Валерія, який мріє про конструктор «LEGO» та багатьох (нажаль багатьох) інших.

Діти Героїв, разом з іншими дітками Кіровоградської області зробили чудові вироби власними руками для Різдвяного ярмарку, який буде проходити під час Благодійного Балу і купуючи щось на цьому ярмарку ви отримуєте частку дитячого тепла, добра, любові.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!